Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 32 Nerden : Türkiye İş/Hobiler : futbol Ruh Halim : Madalyalarım : Burcum : Aktiflik : Saygınlık : Reputation : 0 Points : 576800 Kayıt tarihi : 11/02/09
Selam ben Merve İzmir de yaşıyorum Hepinizden küçüğüm 14 Yaşındayım. 8.sınıf okuyorum Ayrıca rock dinlemeyi çokkk seviyorum Siteye yeni üye oldum Umarım süper bir yerdir. :D:D
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : kitap okumak bilgisayar gezmek vb. Sanal Hayvanım : Ruh Halim : Burcum : Tuttuğum Takımım : Aktiflik : Saygınlık : Reputation : 0 Points : 574400 Kayıt tarihi : 07/03/09
Selam ben Elif =) 10. sınıf Sözel Öğrencisiyim (S.O.S. xD) Bursa'da yaşıyorum ama göçmenim(Bulgaristan) Müziği ve Gossip Girl'ü çok severim xD Tam bir yabancı dizi ve film manyağıyım xD Türkçe'nin katledilmesinden nefret ederim.
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 32 Nerden : Konya İş/Hobiler : öğrenci Sanal Hayvanım : Ruh Halim : Burcum : Aktiflik : Saygınlık : Reputation : 0 Points : 574419 Kayıt tarihi : 07/03/09
Merhaba, Adım Erten Deniz İspir 14 Yaşındayım ve 8. Sınıf Öğrencisiyim Konservatuar'da okuyorum ve Keman çalıyorum (hobi değil meslek) Doğal Olarak Klasik Müzik dinliyorum ama Başka tür müzikleri de severim (rock, metal, rap vb.) Drake&Josh ForEver Rp yaparım. -Rp'nin ne olduğunu sormayın çok uzun hikaye bilen bilir ama çok merak eden P.M. -