...:::GENÇLİĞİN YENİ MEKANI:::...

Genç ve Kendinizi Genç Hissediyorsanız Lütfen Üye Olunuz...

Join the forum, it's quick and easy

Genç ve Kendinizi Genç Hissediyorsanız Lütfen Üye Olunuz...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dindar aslan

ji jin hee
    ji jin hee
    ..::ÜYE::..

Kadın
    İş/Hobiler : öğrenci
    Sanal Hayvanım : dindar aslan 5aslanwa7ff6iu0dy2
    Ruh Halim : dindar aslan Gozkir10
    Burcum : dindar aslan Aslan
    Aktiflik :
    dindar aslan Left_bar_bleue0 / 1000 / 100dindar aslan Right_bar_bleue

Saygınlık :
    dindar aslan Left_bar_bleue0 / 1000 / 100dindar aslan Right_bar_bleue

dindar aslan Empty dindar aslan

Mesaj tarafından ji jin hee C.tesi Nis. 04, 2009 5:50 pm

Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyor, "Evrim ne güzellikler "yaratıyor!" diye düşünüp mest oluyormuş. Aniden arkasında kocaman bir aslan belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. Adam, bütün gücüyle kaçıyormuş ama arkasına her baktığında aslanın daha da yaklaşmış olduğunu görüyormuş. Dakikalarca süren bir kaçıştan sonra adamın ayağı yerdeki dala takılmış ve düşmüş. Aslan, adamın üzerine atlamış, pençesin! kaldırmış, tam vurmaya hazırlanırken adam "ALLAH İM" diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, aslan donmuş, ovadaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve çok derinden gelen ilahi bir ses adama:

"Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?", demiş. Adam utanç içerisinde:

"Biliyorum, bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki bu aslanı dindar yapabilirsiniz." demiş. Ses: "Peki", diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Her şey eski haline dönmüş. Aslan pençesin! indirmiş, iki pençesin! de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamış:

"Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamd olsun verdiğin nimetlere, şükür ve afiyete. Amin."

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 6:53 pm